8 thoughts on “Noppes Tyckande #3 – The Phantom Menace

 1. Star wars drinking game i all ära, men så mycket sprit har inte en vanlig människa hemma tyvärr :)

  Jag är nyfiken på star wars på Kinect, fast jag tror inte att något spel kommer någonsin vara bättre är knights of the old republic.

  Keep on gaming

 2. Åh, huga. Episod 1, vi möts igen.
  Härliga tider det där, när man satte sig ner och till varje pris skulle klara av något av de få PC-spel man hade. Det hela ser ganska skrattretande ut idag.

  För att sammanfatta det hela så blir det inte bättre än den första striden på den första banan. Jag var övermäktigt, jippi! (Fy för Mos Espa förresten. Körde fast rejält där, liten och stridsfokuserad som jag var. Att hugga ner allting som rörde sig var en synnerligen dålig strategi just här. Sedan är Coruscant helt klart tråkigast, men kapten Pannkakas vapen var trevligt, för grönt är en fin färg. Resten av spelet är förträngd).

  Det här var kul att se på.
  Nu ska jag utforska resten av videoutbudet här.

  • Hej och tack för en bra kommentar!
   Minns att kötta allt som rörde sig på Mos Espa var oerhört underhållande en vardagskväll. Det var en sport i sig att kika hur länge man överlevde regnet av vakternas bomber som man oundvikligt blev offer för. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>